The baby's corner


Steenweg Deinze 33 9810 Nazareth
09 381 12 70 Klik om te bellen

Online droomlijst voor een zorgeloze start
Topmerken voor ouders die kiezen voor kwaliteit
Deskundig advies van ervaren mama’s

Over The baby's corner

Welkom in de mooiste en grootste babywinkel van België

Kom grasduinen in onze winkel in Nazareth of Hasselt, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding. De winkels ademen verhalen en centraal staat het uitproberen en vergelijken van duurzame merken en producten. “We hebben oog voor alle noden van aanstaande ouders en grootouders.
We begeleiden hen door alle stappen, nemen hen mee door de sprookjesachtige collecties en we zoeken samen uit wat past bij hun persoonlijkheid, interieur en bezorgdheden.”

Van babytijd tot kindertijd

The baby’s corner is een huis van vertrouwen waar kwaliteit, duurzaamheid en verwondering hand in hand gaan met heel persoonlijk advies. Het ruime assortiment, gekozen door een ervaren mamateam, evolueert dynamisch gedurende het jaar. Met een inspirationele ruimte voor geboortelijsten worden toekomstige ouders ondergedompeld in het warme verhaal van de belevingswinkels waar hun reis naar toekomstig ouderschap begint. Met een waaier aan kleding voor mama, baby & kind, kinderkamers, educatief speelgoed, autostoelen en kinderwagens is een bezoek aan the baby’s corner een ware droom.

Een duurzaam verhaal

Met een eigen eco-friendly label trekken we heel duidelijk de kaart van een duurzaam & ecologisch assortiment en willen we bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen. We kiezen bewust voor Europese merken die duurzaamheid vooropstellen en ecologische producten produceren.

Eindeloze keuze in kwaliteitsvolle en duurzame producten en hippe merken voor mama, baby en kind

Foto's

The baby's corner Hasselt

The baby's corner in het kort

Verkoop van

Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Stoeltjes en wagens
Zwangerschapskleding

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Artikelen

The baby's corner

Welkom in de wereld van the baby’s corner: een ware oase van inspiratie en mogelijkheden in baby- & kinderwonderland, waar we samen met jou nieuwe horizonten verkennen. We begrijpen als geen ander...

Onze locatie

Logo The baby's corner

The baby's corner

The baby's corner


Steenweg Deinze 33 9810 Nazareth
09 381 12 70 Klik om te bellen