The baby's corner


Aldestraat 40 3500 Hasselt
09 381 12 70 Klik om te bellen

Expert in geboortelijsten
Exclusieve, duurzame Europese merken
Advies op maat door team van mama's

Over The baby's corner

Welkom in de wereld van the baby’s corner: een ware oase van inspiratie en mogelijkheden in baby- & kinderwonderland, waar we samen met jou nieuwe horizonten verkennen. We begrijpen als geen ander dat de komst van een kindje een prachtig hoofdstuk is en onze missie is om zowel kinderen als ouders zorgeloosheid te schenken. Bij The baby’s corner is vertrouwen de hoeksteen. Het is een plek waar kwaliteit, duurzaamheid en verwondering samenkomen met persoonlijk advies.

betoverende beleving

The baby’s corner is niet alleen een pionier op het gebied van geboortelijsten in België, maar blijft ook continu vernieuwen en inspireren. Ons uitgebreide en duurzame assortiment, met zorg gekozen door ons toegewijde mamateam, groeit mee met de seizoenen. Met een inspirerende ruimte voor babyuitzet worden toekomstige ouders ondergedompeld in het hartverwarmende verhaal van onze belevingswinkels. Hier begint jouw reis naar ouderschap. Met een scala aan kleding voor mama, baby en kind, kinderkamers, educatief speelgoed, autostoelen en kinderwagens is een bezoek één van de belevingswinkels een droom die werkelijkheid wordt.

stralende toekomst

We nodigen je uit om samen te bouwen aan een wereld vol inspiratie en verbinding. Laten we streven naar een toekomst waarin zorgeloosheid, duurzaamheid en vertrouwen hand in hand gaan. Dit doen we niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor de komende generaties. The baby’s corner is veel meer dan een winkel; het is een plek die je begeleidt naar een stralende en hoopvolle toekomst.

Welkom in de mooiste babywinkel van België

Foto's

The baby's corner Hasselt

The baby's corner in het kort

Verkoop van

Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Stoeltjes en wagens
Zwangerschapskleding

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Logo The baby's corner

The baby's corner

The baby's corner


Aldestraat 40 3500 Hasselt
09 381 12 70 Klik om te bellen