Salve


Onze Lieve Vrouwestraat 26 8500 Kortrijk
0487 41 38 85 Klik om te bellen

Over Salve

Waarom is Salve de beste keuze voor jou?

Bij Salve kan je je babyuitzet in slechts een paar klikken regelen. Bepaalde baby basis stukken wil je al in huis hebben voor dat je bevallen bent! Graag je geboortelijst bij ons liggen? Dit mag! neem gerust contact op! De beste merken en kwaliteiten, samengesteld door mezelf, mama van twee. Vegan producten, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Praktische smaakvolle kraamcadeautjes zijn hier ook te vinden :)

Meer over Salve:

Ik ben Belén, mama van twee kapoentjes, industrieel product ontwerpster met bijna 10 jaar ervaring in de verkoop. Met sterke interesse in het zorgen voor het milieu. Salve staat voor de waarden van het heden. De waarden dat we ook als bewuste ouders aan onze kinderen willen leren. Zorgen voor het milieu, bewust kopen, kwaliteit vs kwantiteit, vegan producten, etiketje lezen voor het kopen, het belang van duurzame materialen.

Wat kan Salve je bieden?

Een vrije voedingsplekje voorzien boven de winkel, een ververstafel in de WC waar ook een pipi potje beschikbaar is voor de kleine kabouters in trainingsfase! Workshops en allerlei ouderschap-gerelateerde events! :)

Wie gingen je voor?

Ik help graag toekomstige ouders door de babyuitzet te vereenvoudigen. Mijn klanten zijn redelijke minimaliste ouders, bewuste ouders, ouders die graag praktische én mooie baby spullen willen hebben, ouders die details belangrijk vinden.

Foto's

Jollein bijtringen

Salve in het kort

Verkoop van

Babyuitzet, babydozen
Kraamcadeautjes

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Logo Salve

Salve

Salve


Onze Lieve Vrouwestraat 26 8500 Kortrijk
0487 41 38 85 Klik om te bellen