Salve


Stasegemsesteenweg 56 8500 Kortrijk
0487413885 Klik om te bellen

Over Salve

Waarom is Salve de beste keuze voor jou?

Bij Salve kan je je babyuitzet in slechts een paar klikken regelen. Bepaalde baby basis stukken wil je al in huis hebben voor dat je bevallen bent! Salve biedt een nieuw concept aan: de babydozen. Voor elk moment, met wat jullie echt nodig hebben, zonder tralalá. De beste merken en kwaliteiten, samengesteld door mezelf, mama van twee. Vegan producten, duurzame en milieuvriendelijke materialen.

Meer over Salve:

Ik ben Belén, mama van twee kapoentjes, industrieel product ontwerpster met bijna 10 jaar ervaring in de verkoop. Met sterke interesse in het zorgen voor het milieu. Salve staat voor de waarden van het heden. De waarden dat we ook als bewuste ouders aan onze kinderen willen leren. Zorgen voor het milieu, bewust kopen, kwaliteit vs kwantiteit, vegan producten, etiketje lezen voor het kopen, het belang van duurzame materialen.

Wat kan Salve je bieden?

Je zou bij mijn website eentje van elke babydoos kunnen kopen en heb je al grote deels van je basics geregeld.

Wie gingen je voor?

Ik help graag toekomstige ouders door de babyuitzet te vereenvoudigen. Je zou bij mijn website eentje van elke babydoos kunnen kopen en heb je al grote deels van je basics geregeld. Mijn klanten zijn redelijke minimaliste ouders, bewuste ouders, ouders die graag praktische én mooie baby spullen willen hebben, ouders die details belangrijk vinden.

Foto's

Salve in het kort

Verkoop van

Kraamcadeautjes

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Logo Salve

Salve

Salve


Stasegemsesteenweg 56 8500 Kortrijk
0487413885 Klik om te bellen