Mimi baby Tielt


Kortrijkstraat 115 bus 5 8700 Tielt
051 72 57 62 Klik om te bellen

Persoonlijke service
Uniek aanbod
Geboortelijsten, kaartjes & doopsuiker, geschenken

Over Mimi baby Tielt

Waarom is Mimi Baby Tielt de beste keuze voor u?

Mimi Baby Sweet home te Tielt staat voor een multibrand showroom-shop waar je als klant thuis bent. Je wordt er vriendelijk en professioneel ontvangen door de shopmanager Melissa, in een prachtige showroom waar je in alle rust jouw geboortelijst kan leggen. Ook voor leuke geschenken, eerste babypakjes, rompertjes, enz. kan je bij ons terecht. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd door Melissa die zich flexibel opstelt en alle tijd neemt om jou perfect verder te helpen. 1 contactpersoon, waardoor jij en de shop ook altijd onmiddellijk weten met wie en wat we bezig zijn. Wij staan (toekomstige) ouders bij om hun geboortelijst samen te stellen en dit gratis thuis te laten leveren én gratis te komen installeren. Dit al een maand op voorhand! Met deze service zijn wij uniek in België! Op die manier kan je in alle rust aftellen naar de geboorte van jouw kindje. En dat is waar wij garant voor staan. Dit alles in 1 winkel, dus ook maar 1, max. 2 of hoeveel u zelf wenst, afspraken bij eenzelfde winkel.

Meer over Mimi Baby Tielt:

Jouw shopmanager Melissa staat altijd voor jouw paraat! Als mama van twee schatten van kinderen kan ik ook perfect inschatten wat de noden zijn van jonge, aanstaande ouders. Daarnaast is het ondernemen mij niet vreemd. Sinds november 2016 run ik een leuke webshop in kinderschoenen en accessoires, nl. Petit Victor. De shop van Mimi Baby Tielt en Petit Victor zullen dan ook in één pand huizen zodat ik jou van voor de bevalling tot en met de eerste schoentjes uitstekend kan verder helpen.

De shop zal 20 uur per week open zijn. De overige uren sta ik op afspraak tot jouw beschikking om te helpen bij het samenstellen van jouw geboortelijst en grote bestellingen. Bij Mimi Baby Tielt zal je kunnen genieten van een vlekkeloze, perfecte service. Dit garandeer ik jou, gezien ik zelf ook graag zo behandelt zou worden!Elke middag (behalve op donderdag en zondag) van 13u tem 17u sta ik tot jullie beschikking voor advies, leuke geschenken, meer info omtrent onze werking, afspraak voor een geboortelijst, passen van kinderschoenen, enz. Heb je een vraag? Dan kan je me ook altijd buiten de openingsuren contacteren via mail melissa@mimibabytielt.be of telefonisch 0472/63.31.67

Wat kan Mimi Baby Tielt u bieden?

Naast de heel persoonlijke service dat wij aanbieden, bieden wij ook de beste babymerken aan, met een assortiment van meer dan 16 000 verschillende producten: buggy's, slaapzakken, luiertassen, parken, babykamers, jeugdkamers, enz. Wij hebben meer dan 100 merken die wij aanbieden en van elk merk bieden wij ELKE collectie aan. Daar zijn wij terug uniek mee in België. Je kan bij ons langskomen voor een losse bestelling, grote bestellingen los van een geboortelijst, geschenken, waardebonnen, enz. Alles wat je ziet bij ons kan je ook effectief al kopen en anders bestellen we het :). En als klap op de vuurpijl kan je bij ons ook terecht voor geboortekaartjes en doopsuiker op maat. Wij hebben uitgewerkte voorbeelden om ideeën op te doen of om verder uit te werken. Heb je zelf al goed een idee van wat je wenst, ideaal, dan verwerken wij dit tot een prachtig geheel voor jullie, die gratis in het ziekenhuis wordt geleverd. Lekker eenvoudig en niets dan voordelen!

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen uit de weide omstreken van Tielt, zelfs van verder, om te genieten van onze unieke service. Voor mij is elke klant even belangrijk en is elke geboortelijst een prachtig project op zich. Samen streef ik met het ervaren team van Mimi Baby naar een perfecte service zodat elke klant nog voor de bevalling, maar ook zeker na de bevalling aangenaam terug kan kijken naar hun tijd die ze samen met ons beleefden. Correcte productie-informatie, tijdige leveringen, tot in de puntjes verzorgde producten, daar gaan wij voor. Als klant van Mimi Baby Tielt moet je genieten van de tijd voor en na de bevalling en daarvoor staan wij.

Foto's

Blauwe thema

Mimi baby Tielt in het kort

Verkoop van

Doopsuiker
Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Stoeltjes en wagens

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Artikelen

Hoe het allemaal begon

Ik was 7 maanden zwanger van ons 2de kindje. Na een prachtige zoon Victor, mochten we uitkijken naar de komst van onze 2de baby, een dochter die we de naam Renée gaven. Zoals ze in West-Vlaanderen...

Onze locatie

Logo Mimi baby Tielt

Mimi baby Tielt

Mimi baby Tielt


Kortrijkstraat 115 bus 5 8700 Tielt
051 72 57 62 Klik om te bellen