Mamazoet


Oudenaardsesteenweg 35 9000 Gent

Over Mamazoet

Waarom is Mamazoet de beste keuze voor jou?

Onze slogan is baby. love. earth. Dit omvat meerdere aspecten! Mamazoet is een baby-& kinderwinkel die het beste wilt voor onze kleintjes en de wereld waarin ze opgroeien. Onze spullen zijn dan ook steeds eco-friendly (kleertjes gemaakt uit organisch katoen, houten speelgoed, buggy's uit gerecycleerde petflessen) en voornamelijk gemaakt binnen Europa! Ook werken wij enkel samen met merken die eerlijke productie hoog in het vaandel dragen. Bij ons is iedereen steeds welkom: groot én heel, heel klein.

Meer over Mamazoet:

Het idee voor Mamazoet kwam toen mijn beste vriendin een kindje kreeg, en ik vond dat er een gemis was aan een eco-friendly huiselijke babywinkel, een winkel waar je een warm gevoel van krijgt en je ook echt thuis voelt. Online vond ik leuke duurzame merken en het begon toen te kriebelen om deze merken te bundelen. De webshop was de eerste babystep, en sinds mei 2019 heb ik mijn eerste echte stapjes gezet met onze fysieke winkel. Ook leuk om te weten is dat de winkel genaamd is naar mijn Oma, zij ving kansarme kindjes uit Parijs op in de vakanties en die noemden haar Mamazoet! Achter de schermen helpt mijn mama heel wat, dus je kan wel stellen dat Mamazoet een familiebedrijfje is! Mijn dochtertje van anderhalf jaar die onze producten mag testen is de kers op de taart!.

Wat kan Mamazoet je bieden?

Wij focussen ons exclusief op duurzame en eco-friendly producten die op een eerlijke manier geproduceerd zijn en zo lokaal mogelijk. Zo hebben we mutsjes van AaiAai die gemaakt worden in een beschutte werkplaats in België, buggy's gemaakt van Petflessen, servies uit bamboe, kleertjes uit organisch katoen en zo kan ik wel even doorgaan. Ook is een persoonlijke aanpak heel belangrijk voor ons. Ik leg samen met de ouders op ons gemak het geboortelijstje aan, waarbij ik mijn eigen ervaringen deel, zo zal ik zeker ook geen nutteloze zaken aanprijzen enkel om te verkopen. Er is niets in de winkel waar ik geen 100% zelf achtersta en dat maakt ook dat ik het zo graag doe, met hart en ziel! Het contact met de klanten, waarvan ik velen ondertussen zelfs vrienden mag noemen, vind ik zo fijn. Een babbeltje doen over de (klein)kinderen terwijl de mini het kot wat op stelten zet: love it!

Wie gingen je voor?

Ik heb de allerbeste klanten van het land! Kersverse mama's en papa's, oma's en opa's, vrienden en vriendinnen, Altijd happy faces! Via sociale media (instagram) deel ik ook veel met hen, en dat schept wel een band. Ik streef ernaar dat klanten steeds met een fijn gevoel de winkel verlaten, sommigen hun batterijtjes eens opgeladen hebben, en nog terug willen komen. Ze waarderen de persoonlijke aanpak en dat er geluisterd wordt, en dat is net ook hetgeen dat ik zo fijn vind! En dat ze merken dat er een manier is om dat voetje ook ecologisch klein te houden ;-).

Mamazoet in het kort

Verkoop van

Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Stoeltjes en wagens

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Logo Mamazoet

Mamazoet

Mamazoet


Oudenaardsesteenweg 35 9000 Gent