Bonique


Pachtgoed 19 8570 Vichte

Over Bonique

Het creatief bezig zijn is altijd al aanwezig geweest. Alsook de interesse naar doopsuikers en andere geschenkjes.

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje vond ik het opzoeken van ideetjes voor ons eigen geboorteconcept zeer leuk en inspirerend. De stijl, de kleuren, het geboortekaartje,... Er waren oneindig veel mogelijkheden. De dame die ons bijstond in de zoektocht naar een gepast concept stond ons onmiddelijk bij met een eerlijke mening en veel enthousiasme.


Na de geboorte van ons zoontje waren we blij en trots dat hetgeen we voor ogen hadden zo mooi en nauwkeurig werd uitgewerkt. Na een tijdje groeide het idee om hier zelf ook iets mee te doen. Een babbel hier en en daar, de steun van mijn vriend en heel wat twijfels later waag ik nu toch de sprong. Alles is nieuw en enorm spannend, maar dit houd me niet tegen. Integendeel. Het is een droom om met tijd hiervan mijn fulltime job te kunnen maken met een eigen winkeltje.


Graag wil ik jullie met een eerlijke mening en goede raad bijstaan om jullie net zo'n leuke ervaring te geven zoals ik deze ervaren heb.


Samen met jullie kijk ik al uit naar de toekomst van jullie klein gelukje. Geniet ervan en laat dit deel maar aan mij over ;-)


Groetjes,

Melissa,

Bonique.

Unieke Boontjes

Bonique in het kort

Verkoop van

Doopsuiker

Speciaalzaak

Ja

Onze locatie

Logo Bonique

Bonique

Bonique


Pachtgoed 19 8570 Vichte