Beziens baby


Nieuw Rabot 21a 9940 Evergem

Over Beziens baby

Waarom is Beziens baby de beste keuze voor jou?

Bent u op zoek naar een nuttig en origineel kraam cadeau voor een babyborrel of geboorte feest? Met onze unieke luiercreaties heeft u zeker Beziens en maakt u de kersverse ouders beslist erg blij. Wij hebben luiertaarten in leuke vormen en maten zoals onze schattige luieruiltjes en mooie luierboeketten. Alle luiercreaties zijn voor zowel jongens als meisjes verkrijgbaar. Ook als het geslacht van de baby nog niet bekend is hebben wij gepaste luiertaarten en kunt u het vooraf in alle veiligheid al aankopen. In sommige creaties vindt u ook nog leuke en nuttige extraatjes waaronder hydrofiele doeken, body’s en bad speeltjes. Het is een leuk cadeau om te geven En te krijgen! Wij bieden ook de mogelijkheid om de luiertaart meer persoonlijk te maken met de naam van de baby door middel van handgemaakte vlaggetjes van krimpfolie. De vlaggetjes zijn er in verschillende vrolijke kleuren en zijn vooral leuk omdat deze daarna opgehangen kunnen worden in bijvoorbeeld de babykamer.

Meer over Beziens baby:

Als moeder verandert je hele leefwereld, je manier van denken en hoe je in het leven staat. Opeens heb je de wereld van een nieuw leven in handen. Dat gevoel is met geen woorden te beschrijven. Met de komst van onze dochter Loreen in 2019 was dit bij ons ook zeker het geval. Wij zijn compleet met ons drieën en zo voelden wij ons ook... compleet! Alleen zocht ik in mijn carrière nog naar een betere aansluiting op onze nieuwe gezinssituatie en omdat luiers een grote rol gingen spelen in ons leven, weten wij maar al te goed hoe leuk én nuttig het is om juist dit cadeau te krijgen:) Aangezien ik graag creatief bezig ben, was dit de juiste combinatie om een goed gevoel te creëren en hiermee aan de slag te gaan. Wij hopen in de toekomst nog vele ouders blij te maken met onze leuke én nuttige kraam cadeaus:)

Wat kan Beziens baby je bieden?

Wij zijn een webshop met leuke en originele kraam cadeaus gelegen in Evergem. Onze producten worden met veel liefde met de hand in elkaar gezet en zijn uniek! We zorgen ervoor dat uw cadeau mooi verpakt wordt in transparant folie en een mooi lint krijgt. De doos wordt vervolgens gevuld met milieuvriendelijk vulmateriaal. Doordat de luiertaart nog gemaakt moet worden is de levertijd 2 tot 3 dagen. U kunt er ook voor kiezen om gratis de luiertaart te komen halen. Wij hebben een afhaalpunt in Evergem (BE) en Westdorpe (NL). Enkel op afspraak mogelijk! Wij staan zeker open voor vragen of suggesties. Ons mailadres is beziensbaby@outlook.com Wilt u liever gebeld worden, laat dan uw telefoon nummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.

Wie gingen je voor?

Het is altijd leuk om van klanten te horen dat ze tevreden zijn over onze producten en diensten. Natuurlijk is er altijd ruimte op verbetering en daarom is het van groot belang uw mening of suggestie met ons te delen.

Foto's

Beziens baby in het kort

Verkoop van

Kraamcadeautjes

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Logo Beziens baby

Beziens baby

Beziens baby


Nieuw Rabot 21a 9940 Evergem