Baby's Choice


Nijverheidsstraat 2E 2570 Duffel
03/297.78.87 Klik om te bellen

Over Baby's Choice

Waarom is Baby's Choice de beste keuze voor u?

Welkom bij Baby's Choice! Wij staan u bij met raad en daad. Zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte kan u bij ons terecht voor advies op maat. Wij zorgen voor kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Wij maken uw baby ook uniek door al onze spullen te personaliseren. bv. Body's met een mooie tekst of tekening, ... Wij hebben alles voor uw geboortelijst, en mochten we iets niet hebben, dan zorgen wij daar graag voor!

Meer over Baby's Choice:

Wij willen een goede service bieden aan al onze klanten. We maken graag tijd voor onze klanten!

Wat kan Baby's Choice u bieden?

Verkoop van (gepersonaliseerde) kledij, meubilair, alles wat uw baby nodig heeft. We leggen ook nadruk op veiligheid, en vooral op producten die de veiligheid van uw baby verhogen. Onze geboortelijst service is "one of a kind." Je kan bij ons zo lang kiezen als je wil, veranderen wat je wil, dingen bijvoegen, ... Je mag je geboortelijst zo vroeg of zo laat leggen als je wil. Wij zorgen voor alles.

Wie gingen u voor?

Onze klanten zijn zwangere koppels en jonge ouders uit de omgeving van Duffel, Lier, Mechelen en de verdere omstreken. Op onze webshop is ook iedereen welkom natuurlijk. Wij sturen alles op naar alle uithoeken van Belgïe.

Baby's Choice in het kort

Verkoop van

Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Stoeltjes en wagens
Zwangerschapskleding

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Baby's Choice


Nijverheidsstraat 2E 2570 Duffel
03/297.78.87 Klik om te bellen