Hoe het allemaal begon

Ik was 7 maanden zwanger van ons 2de kindje. Na een prachtige zoon Victor, mochten we uitkijken naar de komst van onze 2de baby, een dochter die we de naam Renée gaven. Zoals ze in West-Vlaanderen al eens durven zeggen was ik preus lik feertig toen ze werd geboren, mijn mooie, lieve meid. Deze 2 schatten van kinderen zijn mijn inspiratie om te doen wat ik graag doe in het leven, naast natuurlijk hen alles te geven, te verwennen en er voor hen te zijn ;).

Dus laten we even terug gaan naar mijn zwangerschap van ons eerste kindje Victor. Zoals veel jonge ouders was ik op zoek naar een winkel die mijn kon helpen bij het aanleggen van een geboortelijst. Via wat grasduinen op het web kwam ik op de prachtige website van Mimi Baby in Brugge terecht. Ik was direct verkocht door alle mooie spullen die er te krijgen zijn en heb daarom contact opgenomen met Stefanie om mijn geboortelijst bij Mimi Baby te plaatsen. Ik wist niet wat me overkwam! Alles werd perfect en volledige gratis thuis geleverd en voor mij klaar gezet nog voor ik beviel. Ik was volledig relaxt voor de bevalling gezien ik alle spulletjes al thuis had staan. Dit is wat elke mama en papa verdient! Gezien ik zo'n goede service had genoten bij mijn zoontje heb ik opnieuw voor Mimi Baby gekozen voor de geboortelijst van Renée. En het was toen, 7 maanden zwanger, dat er sprake was van een shop te openen in regio Tielt. Op die moment had ik wel andere katten te geselen. Een zoontje van nog geen 2 jaar oud, een fulltime job, een webshop die ik na mijn uren uitbaatte en dan nog eens de 2de baby die op komst was. Ik liet het allemaal even voor wat het was...

Renée werd geboren, is in een goede gezondheid en ons leven kon weer wennen aan een nieuw ritme. Alle spullen waren mooi op tijd geleverd, ik had nog wat contact met Mimi Baby en toen kwam toch de nieuwsgierigheid naar de shop in Tielt. Hoe ging het in zijn werk gaan, wat verwachten ze van de shopmanager, enz. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik dan toch een afspraak vastgelegd en had ik een zeer lang gesprek met Stefanie, de oprichtster van Mimi Baby in Brugge. Lang moest ik niet twijfelen. Dit is op mijn lijf geschreven! Zelfstandig een zaak openen met de ondersteuning van mensen met bakken ervaring in de sector? JA daar teken ik voor.

De afgelopen maanden waren zwaar en zeer druk. 2 kids opvoeden, een fulltime job en zorgen dat de winkel, zoals ik hem voor mij zie, kon open gaan op 12 januari 2018. Maar het is ons gelukt! Na een klein half jaar sta ik met veel trots in mijn winkel, verlang ik naar de nieuwe contacten met aanstaande ouders, ben ik volledig klaar om mij 100% te geven voor iedereen die mij een bezoekje wenst te brengen.

Op January 24, 2018